L’equip “Eau de Lefoh” guanya la sisena edició de la Copa Noguera

17/04/2019

L’equip Eau de Lefoh, procedent de Balaguer i Gerb, es va proclamar aquest dilluns campió de la sisena edició de la Copa Noguera, un campionat multiesportiu amateur dirigit als i les joves de la comarca organitzat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera que aquest any es va celebrar a Foradada. Els cinc integrants d’Eau de Lefoh eren els campions vigents del torneig i van revalidar el títol aconseguit l’any passat a Gerb. L’equip guanyador va rebre un premi de 300 euros en material esportiu, que podrà adquirir en qualsevol establiment comercial de la comarca. El subcampió, Jovent La Sentiu, va rebre una copa commemorativa i la resta de jugadors/es es van endur com a obsequi la nova samarreta de l’Oficina Jove de la Noguera, que es va poder veure en públic per primera vegada en aquest torneig. L’entrega de premis va anar a càrrec del coordinador de l’Oficina Jove de la Noguera, Marc Terés, i l’alcaldessa de Foradada, Maricel Segú, que va remarcar la satisfacció del municipi per ser l’escenari del certamen. “Per un poble petit com Foradada és molt positiu acollir el jovent de la comarca a través d’una iniciativa com aquesta i en fem una valoració molt positiva”, va afegir l’alcaldessa.

El pavelló poliesportiu de Foradada va ser l’escenari aquest any de la Copa Noguera, amb la participació de fins a sis equips (mixtos, femenins i masculins) provinents de diferents municipis de la comarca. Els sis combinats inscrits van haver de competir en totes i cadascuna de les disciplines esportives programades per aquesta edició: bàsquet, futbol, voleibol, bàdminton i bitlles. L’objectiu principal d’aquesta competició és fomentar la cohesió del jovent de la comarca i el treball en equip a través de la pràctica esportiva, així com impulsar els esports considerats com a «minoritaris».

La Copa Noguera 2019 arribava aquest any a Foradada amb un format consolidat, basat en el de les dos últimes edicions, celebrades a Gerb, Penelles, on tots els equips han de competir entre ells i participar en totes les disciplines esportives del certamen. En els seus tres primers anys d’història la seu del torneig va ser la ciutat de Balaguer.

InfoLleida