Les Avellanes millorarà l’escola

20/07/2021

Després d’anys de reclamació, i amb l’entrada enguany de 5 nous alumnes de P3, Les Avellanes durà a terme la primera fase de les obres de millora del centre escolar, unes obres que s’han de completar amb una segona fase d’ampliació del centre

Poder mantenir obertes les escoles, és un dels principals objectius i reclams dels petits pobles on, la presència d’aquest equipament, és imprescindible per evitar el despoblament rural. A Les Avellanes, enguany, han vist un increment significatiu dels alumnes que passaran a formar part del grup escolar. I esque gràcies a la pandèmia han estat diverses les famílies que han anat a viure en aquest poble, un fet que significarà l’entrada de cinc nous alumnes a P3 el proper curs. 

 

Davant d’aquesta situació, i després d’anys de reclamació per part dels membres de l’AMPA, enguany es durà a terme la primera fase de les obres de millora de l’escola, unes obres que, esperen, es puguin completar en una segona fase que es centrarà en l’ampliació del centre. 

 

Les obres de millora, finançades pel Departament d’Educació de la Generalitat, es preveu que s’inicin el proper mes d’agost de manera que les tasques ja estiguin finalitzades per la tornada a l’escola.

Ariadna Sanchez Ber