Les caramelles convoquen als artesencs i artesenques a una cantada al balcó 

09/04/2020

El Grup de Caramelles “La Dàlia Blanca d’Artesa de Segre”, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Artesa de Segre, la Comissió de Festes i la Ràdio Artesa de Segre, farà que aquest diumenge es puguin sentir les tradicionals caramelles, malgrat la situació de confinament que estem vivint.
La iniciativa vol promoure la participació de petits i grans, i mantenir aquesta tradició centenària.

 

Sota el lema “CANTADA DE CARAMELLES AL BALCÓ” està previst que el proper diumenge 12 d’abril de 2020 a les 12.00 hores, se sentin les cançons més tradicionals i emblemàtiques de les caramelles d’Artesa de Segre, emeses per ràdio Artesa de Segre (RAS 90.2 fm).

 

Des del Grup de Caramelles s’estan organitzant perquè les i els caramellaires, surtin als balcons i finestres i cantin les cançons, Artesa de Segre no es pot quedar sense les caramelles del Diumenge de Pasqua.

 

Totes les artesenques i artesencs estan convocats perquè els acompanyin durant la cantada.

 

Per fer aquesta iniciativa possible, el Grup de Caramelles publicarà dues partitures diàries durant aquesta setmana a les seves xarxes socials, així la gent podrà assajar des de casa. També es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament i tothom que vulgui se les podrà descarregar.

 

El proper diumenge a les 12.00 hores, el municipi d’Artesa de Segre es reunirà als balcons per cantar les nostres cançons tradicionals. Si les voleu escoltar podeu sintonitzar Ràdio Artesa de Segre (90.2 fm).

 

Infolleida