Les comarques lleidatanes encaren el pont amb bona previsió turística 

02/12/2019

Per aquest primer pont de la temporada tardor-hivern, que compta amb pistes d’esquí obertes, seran les condicions meteorològiques les que acabaran de determinar el percentatge d’ocupació turística que, per ara, es preveu alt a les comarques lleidatanes 

Arriba el primer pont de la temporada tardor-hivern a les comarques lleidatanes, un pont que des del sector turístic encaren amb bones perspectives tot i que resten a l’espera de les condicions climatològiques. Cal tenir en compte, també, que la neu caiguda en els darrers dies ha permès que algunes de les pistes d’esquí ja obrissin portes. 


Cal tenir en compte que les temperatures en aquesta temporada no permeten moltes activitats a l’exterior, i és per això que propostes com el Parc Astronòmic o activitats en museus prenen part del protagonisme. 

 

Les condicions climatològiques seran les que acabaran de determinar el percentatge d’ocupació per aquest pont, un pont en el que són moltes les persones que, tenint en compte que els comerços obriran portes durant totes les jornades, aprofiten per dur a terme les compres nadalenques.

Ariadna Sánchez