Les fortes precipitacions causen importants danys al centre històric de Balaguer

22/05/2018

Les fortes precipitacions van causar importants danys i desperfectes al centre històric de la ciutat, on es van inundar baixos, comerços i pàrquings. D’altra banda, la pluja va provocar, també, la caiguda de roques a la carretera C-14, obligant a tallar-la des de Ponts fins a Oliola

Les fortes precipitacions que van descarregar aquest dilluns a la tarda, més de 39 litres en tant sols 24 minuts a Balaguer, van causar importants danys i desperfectes al centre històric de la ciutat, on es van inundar baixos, comerços i pàrquings. A més a més, la forta tempesta va coincidir amb les obres que s’estan portant a terme al carrer Botera, i la grava es va arrossegar fins a la part baixa de la Plaça Mercadal.

 

Pel que fa als equipaments municipals, la piscina ha resultat afectada i estarà tancada al públic fins que es puguin reparar els danys.

 

Diferents operaris de l’Ajuntament van començar, des del primer moment, els treballs per tal de netejar les zones afectades, uns treballs que s’allargaran durant les properes hores.

D’altra banda, la pluja va provocar, també, la caiguda de roques a la carretera C-14, obligant a tallar-la des de Ponts fins a Oliola a partir de les 9 del vespre.

Ariadna Sánchez