L'escola Alfred Potrony de Térmens cap a un futur més digital 

26/02/2021

L'Ajuntament de Térmens han realitzat una dotació de 8 portàtils, donant suport a les necessitats del centre i vetllant pels interessos de tots els infants,  després d'una iniciativa proposada per l'AMPA de l'escola Alfred Potrony.

Una escola està informatitzada quan pot accedir amb rapidesa a la informació, tant a l'aula d'informàtica com a la resta d'aules. El propòsit de l'Escola és  disposar de la infraestructura necessària i convertir les aules en autosuficients per poder dur a terme el procés d'ensenyament- aprenentatge en les millors condicions.

Aquesta dotació anirà destinada a tots els alumnes de l'escola, per tal de desenvolupar les competències digitals vinculades a totes les àrees del currículum com la robòtica, la cerca d'informació, l'edició de so i imatge...

L'equipament rebut complementa el desplegament del Pla digital del Departament d'Educació:  formació del claustre per tal de millorar la competència digital, el Departament ha renovat la xarxa interna del centre i ha lliurat un ordinador per a cada docent.

 

Infolleida