L’Escola i l’Institut d’Artesa de Segre, guardonats als premis Baldiri Reixac

12/06/2018

Enguany, els premis Baldiri Reixac han arribat a la 40a edició i, a diferència de cursos anteriors, totes les modalitats de premis es van lliurar en un únic acte el passat 3 de juny al Teatre Nacional de Catalunya, per donar més relleu a la fita aconseguida. L’acte va comptar amb la presència de la recent estrenada consellera de Cultura Laura Borràs, que va presidir l’acte acompanyada del president de la Fundació Carulla, promotora dels premis, Nicolau Brossa. L’acte fou presentat per la directora general de la Fundació, Marta Esteve, i el popular actor Quim Masferrer.

El premis obtinguts són per als següents treballs:

- Escola: Apadrinem el túmul de Seró, projecte realitzat pels alumnes de 6è de primària, sota la supervisió dels tutors Antoni Español i Désirée Alarcón, entre altres mestres.

- Institut: Save dogs, not drugs: prevenció i reinserció per a la drogodependència, projecte realitzat pels alumnes de 4t d’ESO, sota la supervisió dels professors Jordi Trilla i Montse Miralles.

No és la primera vegada que ambdós centres obtenen algun premi Baldiri Reixac en els darrers anys:

- Curs 2011-2012: L’Institut rep un premi pel treball de recerca La vaga un instrument de lluita de l’alumna Mariona Bernaus Jovell (2n de batxillerat), tutoritzat per la professora Dolors Vidal.

- Curs 2014-2015: L’Escola rep un premi pel projecte dels alumnes de 5è de primària Projecte Pastorets, coordinat pel professor Josep Solsona entre altres.

- Curs 2015-2016: L’Escola rep un dels premis destinats als centres que estimulen i promouen l’escola catalana.

Infolleida