L’església d’Algerri tornarà a obrir les portes el proper diumenge

03/12/2021

Després de més de tres anys tancada a causa dels diferents danys que patia la fonamentació de l’edifici, l’Església d’Algerri tornarà a obrir les portes al culte el proper diumenge. Les obres realitzades fins al moment han tingut un cost de 388,629 mil euros

Tancada al públic des de fa tres anys, l’església d’Algerri tornarà a obrir les portes al culte el proper diumenge després que s’hagi posat punt final a les obres de restauració que s’han dut a terme els darrers sis mesos. Des del municipi valoren molt positivament la restauració què, asseguren, era del tot necessària. 

 

Les obres, que han comptat amb un pressupost de prop de 390.000 euros, s’han centrat en l’arranjament d’esquerdes i dels fonaments què, a causa del pas del temps, es trobaven molt malmesos.  


Cal tenir en compte que, des del seu tancament, Algerri ha hagut de dur a terme les celebracions i activitats religioses en altres equipaments del municipi, fet que ha impedit poder-hi dur a terme altres activitats, una problemàtica que, finalment, ha quedat resolta.

Ariadna Sanchez Ber