L’exposició de la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida arriba a Balaguer

10/09/2019

Del 12 de setembre al 15 d’octubre de 2019 es podrà visitar a la Sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer

Dijous vinent, 12 de setembre a les 19.30 hores, la Sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer acollirà la inauguració de l’exposició dels treballs seleccionats i premiats en la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, organitzada per la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Balaguer. En l’acte, es presentarà també el catàleg de la Mostra. Assistiran a la inauguració el vocal de Cultura de la Demarcació de Lleida del COAC, Ramon Llobera, i el regidor d’Urbanisme de la Paeria de Balaguer, Gerard Torres.

 

L’exposició, que prèviament es va poder veure a Lleida i Cervera, es podrà visitar fins al 15 d’octubre a la Sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer (plaça Mercadal, 1).

 

La Demarcació de Lleida del COAC convoca cada 4 anys la Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i el Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes amb la voluntat de premiar i reconèixer la millor arquitectura feta a les terres de Lleida en els darrers anys.

 

En l’exposició que s’inaugura dijous a Balaguer es podran veure totes les obres presentades a la Mostra i els 27 projectes seleccionats pel jurat, entre els quals es van premiar obres dels arquitectes Josep BunyescJulio MejónJaume TerésJosep Maria PuigdemasaJaume Farreny i a l’estudi Ianua Arquitectures, aquest darrer, distingit amb el 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes.

Infolleida