Lleida es prepara per acollir una nova edició de Benvinguts a Pagès La Festa, que torna el cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre

19/09/2023

El cap de setmana de visites gratuïtes a pagès s’ha presentat avui en roda de premsa a Lleida, amb una oferta de 54 experiències agroturístiques: un total de 13 explotacions, 18 restaurants de proximitat, 13 allotjaments rurals i 10 activitats complementàries

Tot a punt per acollir les visites gratuïtes de Benvinguts a Pagès La Festa a la demarcació de Lleida. El cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre la demarcació oferirà més de 54 experiències repartides per tot el territori, amb un total de 13 explotacions, 18 restaurants de proximitat, 13 allotjaments rurals i 10 activitats complementàries. Unes dades que s’han presentat avui en roda de premsa a La Manreana (Juneda, Garrigues), una de les explotacions que participen a l’edició d’enguany.

 

La roda de premsa ha comptat amb la presència de Ferran de Noguera, director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Lleida i als Pirineus; i, Vidal Vidal Culleré, director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a Lleida, que han inaugurat la jornada i han destacat el valor que té Benvinguts a Pagès La Festa pel conjunt del sector primari i pel desenvolupament econòmic de les zones rurals.

 

Per la seva banda, Patrick Torrent, director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, ha ressaltat la importància que té el projecte per la dinamització turística dels territoris rurals; mentre que Montserrat Costafreda, coordinadora de Benvinguts a Pagès, ha exposat les novetats d’enguany i dades de les demarcacions de Lleida i Pirineus. Jaume Graus, gerent de La Manreana, i Iban Campos, cap de projecte de Casa de Miravet i Formatges del Pallars (Talarn, Pallars Jussà), han aportat el seu testimoni, destacant el que suposa La Festa per als professionals del sector com ells. 

Infolleida