Lo Carreró de Montgai torna a l’activitat socio-cultural

10/06/2021

L’espai socio-cultural @LoCarreródeMontgai, després de la parada motivada per la pandèmia del covid-19 a tornat a programar a partir d’aquest mes de juny activitats diverses,  de tota índole, per tal de dinamitzar el nucli del poble.

 

El dilluns dia 2 en van ficar en funcionant l’Hotel d’insectes, iniciativa de l’Associació Lo Veïnat vinculada a Lo Carreró.

 

El passat dia 6 fa va presenta el llibre de les Cabanes de Montgai i Butsènit on es recullen totes les construccions de pedra seca que tanta importància van tenir durant dècades en aquesta zona i que durant la guerra civil espanyola van servir d’aixopluc de moltes famílies, ja que Montgai va ser bombardejat i va ser un lloc estratègic del pont de Balaguer.

 

Aquest proper cap de setmana, està programada una sèrie d’activitats:

 

  • Eldissabte12 a 2/4 de 8 del vespre , Poetry Slam Lleida, organitza un recital de poesia a Lo Carreró, que serà el 6è.  slam de la temporada,  està prevista la participació de 9 poetes per lluitar per un lloc al campionat estatal.

 

  • Eldiumenge13, a l’ 1 del migdia, hi hauria la presentació del llibre “Batre Records” de l’escriptora i periodista lleidatana Anna Sàez.

 

 

La novetat gastronòmica enguany, és l’obertura a Cal Trago dintre el conjunt de Lo Carreró, d’una creperia bretona "Ty Breizh", que oferirà productes bretons  tots els  cap de setmana des de el divendres fins el diumenge.

Infolleida