L'Oficina del Síndic atendrà el proper dia 13 a Balaguer

09/03/2023

El proper dilluns dia 13 de març, l’equip del Síndic atendrà les visites al Casal La Pallavacara (carrer Francesc Borràs, 19) de Balaguer

L'oficina del Síndic, el defensor de les persones, serà a Balaguer el proper dilluns dia 13 de març de 9 a 14 h, per atendre les persones que vulguin fer-li consultes, o exposar-li les seves queixes de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis d’interès general. El Síndic és accessible a tota la ciutadania, i el seu servei és totalment gratuït, inclosa l’atenció telefònica.

El Síndic té la funció d’atendre les queixes de totes les persones que es trobin desprotegides davant l’actuació, o manca d’actuació, de les administracions. El Síndic vetlla pel bon funcionament de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com poden ser els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l’administració catalana, amb l’objectiu de contribuir a millorar el seu funcionament. D’altra banda, també supervisa les empreses privades que presten serveis d’interès públic, com la llum, l’aigua, el gas, la telefonia o correus.

Per a ser atesos cal concertar cita prèviament, trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica [email protected], amb el nom i el número de telèfon per poder contactar amb la persona.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web del Síndic a www.sindic.cat

Infolleida