L’Oficina Jove de la Noguera organitza un curs de fotografia digital

19/02/2021

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera posarà en marxa el proper 9 de març i fins el 15 d’abril un curs de fotografia digital en format online i presencial. La formació, d’una durada de 21 hores i de nivell iniciació, preveu facilitar conceptes bàsics per manipular una càmera fotogràfica amb l’objectiu de començar a capturar instantànies de manera manual i amb els paràmetres correctes.

El curs constarà d’una primera part teòrica, que es durà a terme de forma telemàtica, i una segona de pràctica, en què les persones participants sortiran al carrer acompanyats/des de la formadora per aplicar sobre el terreny els coneixements adquirits. La formació, impartida per l’empresària fotogràfica balaguerina Raquel Trepat, respon a una de les demandes del jovent sorgides arran d’un seguit d’enquestes impulsades per l’Oficina Jove de la Noguera a través de les seves xarxes socials per detectar les necessitats de les persones joves de la comarca.

El curs de fotografia digital s’impartirà els dimarts i els dijous en horari de tarda i serà imprescindible disposar d’una càmera digital, reflex o compacta. Un altre dels aspectes destacats del curs és el preu per apuntar-s’hi, de només 20 euros, ja que està inclòs dins de les activitats de formació de l’Oficina Jove de la Noguera. Les places per inscriure’s al curs són limitades. Les inscripcions es poden formalitzar trucant al telèfon 973 44 75 70 o enviant un correu electrònic a [email protected].

 

Infolleida