L’Oficina Jove reprèn aquest estiu el curs de monitor/a de lleure en format presencial

19/05/2022

L’Oficina Jove de la Noguera del Consell Comarcal ha organitzat per a aquest estiu un nou curs de monitor/a de lleure dirigit a joves de la comarca d’entre 18 i 30 anys, amb el retorn a la presencialitat com a principal novetat. El curs, impartit per la Fundació Verge Blanca de Lleida, es durà a terme entre el 23 de juny i l’11 de juliol a la seu del Consell Comarcal de la Noguera. La formació constarà de 150 hores teòriques (100 hores presencials i les 50 hores restants, en línia), repartides en 13 sessions en horari de matí i tarda, i es complementarà amb 160 hores més de pràctiques, que es duran a terme en qualsevol dels centres o entitats autoritzats/ades per l’organització.

La formació, d’una durada total de 310 hores, va dirigida a persones majors de 18 anys, preferentment de la comarca de la Noguera, que vulguin treballar com a monitors/es en esplais, colònies, casals de vacances, camps de treball, escoles, ludoteques o moviments educatius diversos. El curs té un preu de 180 euros (subvencionat per l’Oficina Jove de la Noguera) i el seu objectiu és proporcionar eines per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de l’àmbit del lleure educatiu a través de l’aplicació de tècniques específiques d’animació grupal, incidint en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. Els i les alumnes que acabin el curs rebran el corresponent diploma oficial de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut.

El termini d’inscripció per al curs finalitza el proper 16 de juny i les places són limitades. Per apuntar-s’hi, cal accedir al web de l’Oficina Jove de la Noguera (www.noguerajove.cat), i a l’enllaç d’accés al formulari d’inscripció. També es pot trobar més informació i el mateix enllaç al formulari d’inscripció a les xarxes socials de l’Oficina Jove.

 

Infolleida