Marçal Piró revalida el títol de campió d'Espanya juvenil per cinquena vegada

11/11/2020

El jove mollerussenc i el genet olímpic Albert Hermoso d'Òs de Balaguer van conquerir el podi de la prova internacional disputada a Madrid.

El genet de Mollerussa, Marçal Piró, ha revalidat el títol de campió d’Espanya juvenil i ja en suma cinc al seu palmarès. Els tres primers els va aconseguir en la categoria de ponis. D’aquesta manera, Piró es consolida com una de les promeses de l’hípica espanyola i ja té en ment els Jocs Olímpics de París, que s’han de celebrar al 2024.

Ha aconseguit el triomf amb la seva euga Kira en el concurs internacional La Dehesa, que es va celebrar el primer cap de setmana de novembre a Madrid. Piró es va endur tant la prova juvenil com l’obert absolut. En aquest últim, també va col·locar el seu nou cavall Volnay en segona posició, per davant del seu entrenador i genet olímpic Albert Hermoso.

Els propers objectius d’aquest jove genet de Mollerussa és participar amb la selecció en el campionat d’Europa i en una etapa de la Copa de les Nacions. Tot això mentre ja té en ment la seva participació en uns JJOO. Piró ha pogut entrenar amb normalitat des de la represa de l’activitat i ara tindrà temps per preparar els cavalls per a les properes competicions.

RICARD GÓMEZ