Maria Cusola, primera alcaldessa d'Artesa de Segre i relleu continuista de Sabanés

17/01/2022

Maria Cusola (ERC) és des d’aquest dissabte alcaldessa en funcions d’Artesa de Segre, després de la renúncia en un ple extraordinari de Domènec Sabanés, alcalde durant els últims catorze anys. El ple d’investidura que haurà de ratificar Cusola al capdavant del consistori està previst per al dissabte que ve, dia 22 de gener. Cristina Dival serà la nova regidora d’ERC en substitució de Sabanés, que també va deixar el càrrec d’edil.

El relleu a l’alcaldia es va presentar com una continuïtat respecte a la gestió que el govern d’ERC i Junts ha portat a terme fins ara a Artesa de Segre. Per la seua part, Sabanés es va acomiadar elogiant la feina que han dut a terme els regidors que han estat al seu costat durant aquests anys. “El treball dels regidors és atendre la ciutadania i així és com jo entenc la feina diària”, va dir.

El portaveu de Junts, Josep Maria Farré, també va posar en relleu el treball, la trajectòria i la dedicació de Sabanés “com a servidor públic”. La consellera de Vicepresidència, Laura Vilagrà, va assistir al ple amb altres líders d’ERC.

SEGRE.COM