Mestres d’Estònia visiten escoles de Catalunya que cooperen amb el projecte europeu Futurs Emprenedors Rurals

15/05/2019

El Consorci GAL Noguera Segrià Nord va rebre la vista de 14 mestres d’Estònia que cooperen amb el projecte Futurs Emprenedors Rurals (FER).

Durant l’estada, van poder visitar 4 escoles d’arreu de Catalunya: l’Escola de Ponts, l’Escola Els Planells d’Artesa de Segre, l’Escola La Gessera de Caseres i l’Escola de Xerta. En el decurs de la visita, les escoles van explicar les activitats amb les quals desenvolupen el projecte FER i la metodologia que utilitzen per desvetllar en els infants l’empenta emprenedora.

FER és un projecte de cooperació multilingüe (català, aranès, espanyol, estonià i anglès) que té l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor entre l'alumnat de 5è curs d'Educació Primària de les escoles ubicades en territoris rurals i enfortir les relacions entre infants, emprenedors/es i territori.

El projecte FER està coordinat pel Consorci GAL Noguera - Segrià Nord i hi participen tots els territoris rurals catalans i un GAL d'Estònia. Està inclòs en el projecte Territori de Talent i en els projectes de cooperació entre Grups d'Acció Local de Catalunya, finançat per fons FEADER i pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Totes les escoles tenen la possibilitat de participar en aquest projecte. Per a més informació podeu consultar la web: www.futursemprenedors.cat.

Infolleida