Millora de l’eficiència energètica a la casa de colònies d’Ivars de Noguera

12/11/2020

L’ajuntament d’Ivars de Noguera ha iniciat la substitució i ampliació de les plaques solars a la casa de colònies municipal, una actuació que pretén millorar i ampliar l’eficiència energètica d’aquest equipament. A més a més, també s’ha dut a terme la millora en els accessos de l’equipament 

Millorar i ampliar l’eficiència energètica de la casa de colònies municipal, Lo Niu, és l’objectiu de les obres que ha impulsat l’Ajuntament d’Ivars de Noguera en aquest equipament públic. Per fer-ho, es substituiran les plaques solars actuals i se’n col·locaran més. 

 

A banda d’aquesta millora energètica, també s’ha dut a terme la millora en els accessos d’aquest immoble, que té una capacitat per a 52 persones, per tal de facilitar l’entrada per a tots els vianants. Les obres compten amb una inversió de prop de 53.000 euros i el consistori compta amb ajuts de la Generalitat per renovar les plaques solars. 

 

Les millores en l’equipament no afectaran sols a les persones que s’hi allotgen, sinó que també suposaran un benefici per als infants que durant el curs escolar l’utilitzen com a menjador.

Ariadna Sánchez