Mont-rebei, quatre mesos tancat i sense data per reobrir-lo

10/03/2021

A poques setmanes per l’arribada de Setmana Santa, els tres accessos al congost de Mont-rebei segueixen tancats. La situació preocupa el municipi que apunta que aquest tancament pot afectar el turisme de la zona 

Quatre mesos després del despreniment de roques al camí del congost de Mont-rebei, els tres accessos al congost segueixen tancats i sense data per repara el tram afectat, en el límit entre els municipis d’Àger i Sant Esteve de la Sarga. La situació preocupa al municipi que, a poques setmanes per Setmana Santa, creu que aquest fet pot afectar greument el turisme. 

 

Així, des del municipi, estan preocupats per aquesta situació ja que aquest punt és un gran atractiu turístic que atrau molts visitants. El fet de no tenir una data de reobertura els hi suposa una situació inquietant, amb el temor que, quan s’amplii la mobilitat, els turistes no es desplacin fins aquesta població. 

 

Des del municipi apunten que la Diputació de Lleida es va comprometre al desembre a reparar el tram enfonsat, de 50 metres, uns treballs que suposen una inversió de més de 82.000 euros.

Ariadna Sánchez