Montsonís celebra la 29ª edició del Cicle de Música als Castells

Per celebrar l’inici dels preparatius del 30è aniversari, s’ha canviat el tradicional concert per un monòleg i una sessió de ball

El Castell de Montsonís, seu de la Fundació de Castells Culturals de Catalunya, ha estat el penúltim escenari pel qual  passarà la 29ª edició del Cicle de Música als Castells aquest estiu.

Per celebrar l’inici dels preparatius del 30è aniversari, s’ha canviat el tradicional concert per un monòleg d’allò més divertit, protagonitzat pel popular comediant lleidatà Ferran Aixalà. Es tracta del seu últim espectacle, anomenat ‘7 pomes’.

A més a més, els visitants han gaudit també d’una sessió de ball amb els grups de swing de la Noguera, Tàrrega i La Seu d’Urgell. D’aquesta manera s’ha volgut donar un caràcter participatiu a aquest acte previ a la celebració dels 30 anys del cicle de música als castells.

El Cicle de Música recorre cada any diferents castells catalans, potenciant l’entorn local i col·laborant en la dinamització cultural i social dels pobles que en formen part.

Joan Llompart