Nou curs, nous projectes

12/09/2019

L’Escola Bosc el Saüc inicia aquest curs la seva primera etapa amb tres infants. Per altra banda, Albesa inicia el curs estrenant les reformes de l’escola

Nou curs i nova escola, així és com encara l’Escola Bosc el Saüc el nou curs escolar ja que estrena la primera escola bosc de la comarca de la Noguera. El projecte, impulsat per l’Associació el Saüc, es basa en l’acompanyament als processos de vida dels infants i té com a eix fonamental una visió sistèmica de l’entorn educatiu a través de la qual s’enfoca la mirada en aspectes com el progrés de l’autonomia o l’acompanyament emocional. Per ara són tres els infants que formen part del nou projecte, a l’espera de més alumnes. 


No és només a l’Escola Bosc el Saüc on inicien el curs amb novetat, sinó que l’escola Àlber d’Albesa també encara la nova etapa amb novetats, després d'aconseguir diferents obres de millora del centre educatiu, unes obres que pares i mares portaven demanant des de feia molt temps, davant el precari estat del centre. 


Nous centres, nous projectes i moltes ganes d’aprendre, així és com inicien el nou curs escolar els centenars d’alumnes que, després de les vacances d’estiu, han tornat a les aules aquest dijous. 

 

Ariadna Sánchez