Nova pavimentació al carrer Major de Butsènit d’Urgell 

18/05/2021

Dins del projecte Paisatges de Ponent, es durà a terme l’actuació de millora del paviment del nucli de Butsènit d’Urgell. L'objectiu, més enllà de la recuperació d’aquest nucli, és la millora estètitca d’un espai que, a mig termini, preveu acollir visitants per conèixer els valors patrimonials, naturals i històrics d’aquesta zona 

Al llarg d’aquest mes de maig es realitzaran les actuacions de millora del paviment del nucli de Butsènit d’Urgell, una actuació que es farà des de la plaça de l’Església fins al portal adovellat del carrer Major. Més enllà de la recuperació del nucli d’aquesta vila, l’objectiu de l’actuació és també la millora estètica d’un espai que, a mig termini, es preveu que pot acollir visitants per conèixer els valors patrimonials, naturals i històrics d’aquesta zona. 

 

L’actuació, que es centrarà en la millora i substitució del paviment, compta amb un import d’adjudicació de prop de 6.700 euros, i estan cofinançades pel fons FEDER, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Montgai, dins del projecte Paisatges de Ponent.

Ariadna Sánchez