Oberta la convocatòria 2021 d’ajuts per a l’adequació d’habitatges de persones grans

07/04/2021

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per millorar les condicions de vida de les persones grans per a l'any 2021. Les actuacions subvencionables són aquelles necessàries per assolir les condicions mínimes d’habitabilitat, per adequar les instal·lacions a la normativa vigent i per adaptar l’interior de l’habitatge per millorar-ne l’accessibilitat.

 

Els requisits per demanar-les són que les persones beneficiàries han de ser majors de 65 anys (amb manca d’autonomia o amb grau de discapacitat), l’habitatge ha de ser el domicili habitual i permanent, els ingressos de la unitat de convivència no poden superar 2 vegades l’IRSC, i cap dels membres de la unitat de convivència pot tenir cap altre habitatge en propietat.

 

El termini de sol·licitud és des de l’1 d’abril fins al 30 de juny de 2021. La sol·licitud i la documentació requerida s’han de presentar telemàticament a través del següent enllaç:

http://tràmits.gencat.cat

 

En aquest mateix enllaç també s’hi pot consultar la informació més detallada.

 

Per a més informació i assessorament cal adreçar-se a l’Oficina Local d’Habitatge del Consell Comarcal de la Noguera (Mercè Llauet). Aquest any, l’atenció presencial es farà els dilluns de 9.00 h a 13.30 h. Només s’atendrà presencialment amb cita prèvia, que cal haver demanat a través de la web del Consell Comarcal (http://www.ccnoguera.cat/tramits/cita-previa). L’atenció telefònica es farà de dilluns a divendres en el mateix horari, al telèfon 973 448 933.

 

 

Infolleida