Obertes les inscripcions per a la 3ª edició del GarGar Festival

30/01/2018

De cara a aquesta 3ª edició del GarGar Festival, l’organització ha volgut apostar pels petits murals, oferint espais de petites dimensions per a que els artistes puguin fer les seves intervencions

El GarGar Festival ha obert aquest mes les inscripcions per a la tercera edició d’aquest festival consolidat, ja, al municipi de Penelles, i que es celebrarà el primer cap de setmana de Maig. En l’edició d’enguany, l’organització ha volgut apostar pels petits murals, oferint parets de petites dimensions per a que els artistes puguin fer les seves intervencions. A més a més, i com a novetat d’aquest any, s’ofereix, també, allotjament per als artistes.

 

Gràcies al GarGar, Penelles s’ha convertit en un punt de referència turístic a la comarca, és per això que des del municipi han apostat per oferir pacs turístics així com ofertes per a aquells que vulguin visitar els murals.

 

A més a més de l’art en els murals, la 3ª edició del GarGar oferirà, també, música i altres expressions culturals, amb l’objectiu que els visitants al festival gaudeixin al màxim de l’estada.

Ariadna Sánchez