Pa d’Algerri, nou producte marca de la vila

31/08/2022

En el marc de la celebració dels 1.100 anys de l’existència escrita del poble d’Algerri, el Forn de la vila, amb el suport del Gremi de Forners de Lleida i el consistori de la vila, han tret al merca del Pa d’Algerri i la Galeta Gerres d’Algerri. Aquests dos nous productes, que només es poden trobar de manera exclusiva al municipi, estan elaborats de la manera tradicional i amb farina d’espelta

Un pa elaborat amb farina d’espelta, un blat antic, de gust suau i més aromàtic que el blat convencional, aquestes són les característiques que defineixen el nou Pa d’Algerri, un producte exclusiu que tot just fa un mes que s’ha llençat al mercat. La seva creació, ha estat lligada a la celebració dels 1.100 anys de l’existència escrita del poble d’Algerri. 

 

Però el nou pa no és l’únic producte que que porta el nom de la població, sinó que des del municipi també han llençat les Galetes Gerres d’Algerri.

 

Així, aquests productes típics d’Algerri, s’han realitzat des del Gremi de forners de les Terres de Lleida, amb la col·laboració de l’ajuntament i el Forn d’Algerri, encarregat de la seva elaboració.

Ariadna Sanchez Ber