Passaport covid per accedir a bars i restaurants

26/11/2021

Des d’aquesta mitjanit ha entrat en vigor l’obligatorietat d’ensenyar el passaport covid per accedir a bars i restaurants, una mesura que, des del sector, valoren satisfactòriament. La mesura té una durada inicial, i també inclou gimnasos i instal·lacions esportives i les residències de gent gran

Des d’aquest divendres ja és obligatori l’ús del passaport covid per accedir a bars i restaurants, gimnasos i instal·lacions esportives, i les residències de gent gran. Així ho ha aprovat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya aquest dijous, un fet que, des del sector de la restauració, valoren positivament. 

 

La mesura, que ha entrat en vigor aquest mitjanit, té una durada inicial de 14 dies, tot i que des del sector apunten que, fins que no es normalitzi del tot la situació, aquesta mesura s’hauria de mantenir vigent abans d’aplicar-ne alguna més restrictiva. 

 

Així, aquests establiments, així com teatres, cinemes, auditoris i circs, es sumen als d’oci nocturn, on ja era vigent l’obligatorietat d’ensenyar el passaport covid.

Ariadna Sanchez Ber