Penelles acull la XXI Trobada d’Associacions de Dones de la Noguera

15/05/2023

Hi participen 10 associacions de dones de la comarca

El dia 14 de maig Penelles va acollir la XXI Trobada d’Associacions de Dones de la Noguera, organitzada per l’Associació de Dones La Il·lusió de Penelles, que en va ser l’amfitriona.

Hi van participar les associacions de dones de Bellcaire d’Urgell, Gerb, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, la Sentiu de Sió, Térmens, Torrelameu i Vilanova Meià.

Per a l’any vinent, ha agafat el relleu per organitzar-la l’Associació de Dones La Colomina de Montgai.

La trobada va començar a les 11.00 h, amb missa a l’església de Sant Joan Baptista de Penelles. En acabar es va fer una cercavila dels gegants de Penelles acompanyats del grup de batuca Bandelpal, es va presentar el Festival GAR-GAR al cinema Kursaal i es van visitar els murals.

A les 13.00 h, a la plaça de Pius XII es va oferir un aperitiu amenitzat per “Roberto Chibuque”. A partir de les 14.30 h al local social hi va haver el dinar popular, que va cloure amb l’actuació de “Jazz’t Mates”.

Més de 120 persones van participar a la trobada, tot un èxit de participació. També van assistir-hi Elena Fuses, directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Lleida; Eloi Bergós, alcalde de Penelles; Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera; i Anna Maria Calvís, vicepresidenta i consellera comarcal de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, i Ferran Accensi, vicepresident quart de la Diputació de Lleida.

 

 

  

 

Infolleida