Penelles dona el tret de sortida a la 1ª edició del Festival Rodautors

21/10/2017

El festival ha comptat amb la participació de 20 cantautors i cantautores, a més a més, s’han dut a terme altres activitats com tallers o una taula rodona

Penelles ha acollit aquest cap de setmana la 1ª edició del festival itinerant de cantautors Rodautors. L’objectiu d’aquest festival és apropar als pobles la cançó d’autor, que sempre ha tingut un pes molt important en la cultura musical, tot i que avui en dia ha quedat reduïda. Rodautors és, per tant, un punt de trobada per a cantautors i cantautores, tant per aquells que s’estan iniciant en aquest món com per als que ja porten temps dedicant-s’hi.


En total, en aquesta primera edició del festival, han estat 20 els cantautors participants, escollits d’entre 51 propostes. A més a més, el festival ha comptat també amb altres activitats com tallers, documentals, o una taula rodona.

 

El festival itinerant Rodautors està previst que se celebri cada sis mesos, permeten, així, donar a conèixer el món del cantautor als diferents pobles de Catalunya. Per a la propera edició, la seu serà un poble de Girona.

Ariadna Sánchez