Penúltima prova del campionat de Catalunya de motocròs al circuit de Ponts

14/10/2018

Les instal·lacions esportives que gestiona el Moto Club Segre a Ponts, on hi ha el circuit de motocròs el Bosquet, han reunit, aquest passat dissabte dia 13 d’octubre, als pilots de la penúltima prova del campionat de Catalunya de motocròs de les categories de MX50, MX65, MX85Juv, MX85Cad i Fèmines.
La organització del Moto Club Segre va comptar amb la participació d'un centenar de pilots, repartits en set categories diferents.

Els podis de les categories van ser:
Jana Sanchez va ser la primera que va pujar al podi en la categoria de Fèmines, seguida de Laia Mante i Carla Magallon. En la categoria de MX85Cadet, el primer esglaó del podi va ser per Raúl Sanchez, en segon lloc Ferran Farre, seguit per Cristian Gueche. Victor Puig, Edgar Canet i Daniela Guillen en primer, segon i tercer calaix del podi de la categoria
MX85Juvenil. Carlos Prat en primer lloc, Manuel Lopez i Bruno Miro van formar el podi de MX65. I finalment, en la categoria MX50, va estar Joan Garcia el vencedor, acompanyat per Nil Pallares i Omar Pavon.