Pere Aragonès “Estem disposat a parlar i dialogar amb tothom”

28/01/2022

En el marc de la seva estada a la comarca de la Noguera, Aragonès ha volgut remarcar que la decisió d’anul·lar la reunió amb el president de l’Aragó ha vingut completament de Lambán, una reunió, assegura, on s’havien de tractar temes molt rellevants. Aragonès ha volgut remarcar, també, que està disposat a dialogar i parlar amb tothom i que manté la porta oberta per si Lambán canvia d’opinió 

El Govern català està disposat a dialogar i parlar amb tothom, així ho ha assegurat el President Pere Aragonès en resposta a l’anul·lació de la reunió que havia de tenir aquest divendres amb el president de l’Aragó, Javier Lambán. El President català ha recordat que era una reunió on s’havien de tractar temes rellevants. i que si Lambán canvia d’opinió, la seva porta seguirà oberta per tal de dialogar. 

 

Aragonès ha volgut remarcar, també, i durant la seva visita a la Noguera, la importància que tenen pel territori la celebració dels Jocs d’Hivern.

 

Durant la seva estada a la Noguera, el President de la Generalitat ha visitat també la capital de comarca així com Camarasa. La seva estada ha finalitzat a Castelló de Farfanya, vila que no rebia cap president republicà des de la visita de Francesc Macià. 

Ariadna Sanchez Ber