Presenten la 1a edició de la ‘Seglar Trail’ de Cubells

17/05/2019

Es tracta d’una cursa amb dos traçats, un de de 18 quilòmetres de distància més difícil i abrupta i una caminada o cursa curta pels qui volen contemplar el paisatge

L’Ajuntament de Cubells presenta la primera edició de la Senglar Trail de Cubells. Una cursa organitzada per l'associació de joves  de Cubells "JoQblls" juntament amb els veïns i veïnes del municipi. Es tracta d’una cursa molt dinàmica que comptarà amb dos traçats, El primer amb una distància d'uns 18 quilòmetres amb 800 metres de de desnivell positiu acumulat, amb fortes pujades i algun descens tècnic vertiginós i la segona d’una distància aproximada d'11 quilòmetres amb 342 metres de desnivell  positiu acumulat, apta per totes les persones, i que pot ser caminada o cursa curta per contemplar el municipi des de diferents perspectives.

Josep Regué alcalde del municipi, explica que aquesta cursa s’ha pensant tenint en compte els traçats dels porcs senglars que habiten al territori.  “La cursa més llarga està pensada pels més valents i competitius que podran gaudir de molts quilòmetres de corriols pedregosos i terra entre boscos d'alzina i pi, plens de "garrics" i que amaguen rastres de senglars i cabirols. Amb fortes pujades i algun descens tècnic vertiginós. El punt més alt és el repetidor de Boada, on gaudiran d'una vista de 360º de tota la plana de l'Urgell, Lleida, la Noguera, la serra del Montroig i del Montsec”, descriu l’alcalde.

“La segona cursa és una caminada o cursa curta pels més amants de la natura que vulguin contemplar la bellesa del nostre municipi des de diferents perspectives amb una distància aproximada d'11 quilòmetres” diu Regué.

La Senglar Trail puntuarà per la Lliga de la Noguera i tindrà lloc el proper 16 de juny. Les inscripcions es poden fer a traves del web www.inscripcions.cat

Infolleida