Primer edifici amb contenidors de vaixells a Menàrguens

24/11/2020

L’empresa 2ndChance Containers ha iniciat la construcció, a Menàrguens, d’un edifici construït amb contenidors de vaixells que, a causa de la quantitat de viatges acumulats s’havien descartat, de manera que se’ls dóna una segona vida. El sistema d’instal·lació del nou habitatge permet reduir la generació de residus a l’hora de la construcció 

Menàrguens s’ha convertit en la primera vila de la Noguera que disposa d’un edifici construït amb contenidors de vaixells. Els contenidors, la instal·lació dels quals s’ha iniciat aquest dilluns, permeten racionalitzar l’estructura així com faciliten el transport i la instal·lació, fet que permet reduir notablement la generació de residus a l’hora de la construcció. 

 

Cal tenir en compte que, amb aquest nou edifici, es dona una segona vida als contenidors, que havien estat utilitzats per a transport marítim i s’havien descartat ja per la gran quantitat de viatges acumulats. 

 

Segons les previsions, s’espera que al llarg del proper mes  finalitzi la instal·lació dels contenidors, fet que permetrà ultimar els darrers detalls i deixar el nou edifici finalitzat en els propers mesos. 

Ariadna Sánchez