Projecte Compartim a Ivars de Noguera

08/05/2017

Ivars de Noguera ha participat aquest mes d’abril al projecte Compartim, en el qual han col·laborat l’associació de joves la Garsa d’Ivars, l’Associació de Dones i l’Associació de Jubilats, entre altres.

 

L’activitat que es va dur a terme va ser una trobada de la gent jove amb la gent gran del municipi, que els van explicar històries i anècdotes antigues del poble i de la zona que han passat de generació en generació per transmissió oral. La troba, que va acabar amb un berenar de xocolata i coca per a tothom, va tenir molt bona acceptació i s’hi van aplegar gairebé 30 persones. Un cop hagi passat l’estiu, seran els joves d’Ivars els qui organitzaran alguna activitat per als més grans del poble.

 

El projecte Compartim, organitzat per l’Ajuntament d’Ivars de Noguera juntament amb l’Oficina Jove de la Noguera i el PLIS (Pla d’Inclusió Social) dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, té com a objectius enfortir els vincles de reciprocitat i de cohesió social intergeneracional, transmetre valors com el respecte i l’acceptació, i aprofitar al màxim les possibilitats en l’intercanvi de coneixement i en les relacions entre les persones participants.

Infolleida