Prop de 500 alumnes a la Diada Olímpica de Balaguer 

12/05/2023

Amb l’objectiu de fomentar la cooperació i cohesió a través de l’esport, prop de 500 alumnes de primària dels diferents centres educatius de Balaguer han participat a la Diada Olímpica. La jornada pretén, també, fomentar esports minoritaris com el tennis taula, el bàdminton o els escacs 

Més de 400 alumnes de primària dels diferents centres educatius de Balaguer, han participat, aquest divendres, a una nova edició de la Diada Olímpica, una jornada esportiva on els alumnes practiquen diferents competicions, tant d’esports convencionals com d’altres més minoritàris.

 

A través d’aquesta jornada, es pretén fomentar la cooperació i cohesió, mitjançant l’esport, entre alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat. Tennis taula, bàdminton, bàsquet o escacs, han estat alguns dels esports que han pogut practicar. 

 

La Diada Olímpica és una activitat inclosa dins del Pla local de dinàmica educativa i vol servir, també, d’aparador de les diferents disciplines esportives que es practiquen a la ciutat.

Ariadna Sanchez Ber