Prop de 900 atletes a la 31ª Cursa de la Diada

11/09/2017

La 31ª Cursa de la Diada de Térmens, una prova solidària, ha comptat amb la participació de prop de 900 atletes. Ricard Pastó i Eva Ribalta, membres de l’Associació Atlètica Xafatolls, han estat els primers classificats

Prop de 900 atletes han participat, aquest dilluns, a la Cursa de la Diada de Térmens. La fita atlètica, que ja fa 31 anys que es celebra, té una finalitat solidària, ja que els diners que es recapten van destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, a l’AFANOC i a l’Associació de Diabètics de Catalunya.

 

La cursa, que dóna el tret de sortida a la nova temporada per a molts dels corredors, presentava un recorregut de 10 km, que els atletes podien fer corrent o bé caminant. A més a més, s’han dut a terme, també diferents curses infantils. Com a novetat d’aquest any, s’ha creat la categoria EKIDEN, on els participants feien la cursa de 10km però amb relleu per parelles.

 

Una de les altres novetats que presentava la cursa enguany, és que la sortida s’ha fet amb senyal de so i de llum, per tal de sensibilitzar-se amb aquelles persones que tenen problemes auditius.

Ariadna Sánchez