Prop de quaranta metges residents de tot l’Estat espanyol es formen en cardiologia clínica a Lleida

13/06/2018

Gairebé una quarantena de metges residents de tot l’Estat espanyol que estan acabant l’especialitat de cardiologia, a més d’onze cardiòlegs de prestigi en les seves àrees, es reuneixen a partir de demà i fins al dissabte 16 de juny al Monestir de les Avellanes, a Os de Balaguer, per dur a terme la sisena edició de la formació en cardiologia clínica dirigida a metges residents de cardiologia.

 

El curs ja compta amb una extraordinària acceptació dels participants i ponents, tant per la dinàmica innovadora que es presenta com per la contínua interacció amb les ponents en els col·loquis, a més de l’alta qualitat científica i de l’entorn privilegiat on es realitza.

 

El curs, que està organitzat per l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) i dirigit pels servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, compta amb el reconeixement de la Societat Espanyola de Cardiologia. En aquesta edició, l’activitat s’ha acreditat amb 13 crèdits. La formació acaba el dissabte 16 de juny al matí amb la realització de diverses proves i concursos que serveixen de repàs dels temes tractats durant els dies de curs.

Infolleida