Quim Masferrer omplirà el Teatre Municipal de Balaguer amb l'obra "Bona gent" 

17/01/2019

El Teatre Municipal de Balaguer representarà aquest proper diumenge 20 de gener a les 19 h l’obra de teatre BONA GENT interpretada pel conegut actor Quim Masferrer, El
Foraster més conegut de la televisió pública catalana, TV3.

Aquesta obra ja l’han vist més de 30.000 espectadors i, aquest diumenge, el Teatre de Balaguer haurà de posar el cartell de “entrades exhaurides”, amb 700 espectadors.

En Quim Masferrer, ha volgut amb aquesta obra, BONA GENT, fer un homenatge al públic que assisteix al Teatre. Durant anys, dècades, segles, s’han aplaudit a actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors...però i una de les peces claus del teatre? El públic?

Un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Molts protagonistes, tants, com espectadors el vagin a veure. I cada funció és diferent, perquè
el públic mai és el mateix. Un espectacle on l’actor, en Quim Masferrer, vol ser el seu espectador.

Les entrades, als preus de 15 i 18 euros, es van posar a la venda el passat 18 de desembre i estan pràcticament exhaurides. Les poques que encara queden a la venda, poden comprar-se a l’Oficina de Turisme de Balaguer (tel. 973445194), de dimarts a dissabtes d’11 a 14 i de 18 a 20 h.
Infolleida