Ramona Gabriel acaba tercera la Titan i suma 8 podis en 8 edicions

16/05/2022

La ciclista de Ponts Ramona Gabriel ha finalitzat la Titan Desert en la tercera posició, amb la qual cosa manté el seu idil·li amb el podi en aquesta dura cursa, ja que en les vuit edicions en què ha participat ha finalitzat sempre entre les tres primeres. La guanyadora femenina ha estat la vigatana Anna Ramírez, que aconsegueix el seu quart títol, mentre que la segona plaça ha estat per a la ciclista de Namíbia Vera Looser, resident a Suïssa, però que ha disputat aquesta prova representant l’equip lleidatà Tamayo Team. El seu marit, el suís Konny Looser, que també competeix amb el Tamayo Team, ha estat el guanyador masculí revalidant el títol.

“Estic molt contenta perquè porto vuit edicions, les he acabat totes i en totes he fet podi”, valorava ahir Ramona Gabriel. La de Ponts encadena el tercer bronze consecutiu (2020, 2021 i 2022), que suma al que ja va aconseguir en la seua primera participació el 2014. Gabriel té dos títols en aquesta prova, que va aconseguir el 2016 i el 2018 i en les altres dos participacions va acabar segona (2017 i 2019).

“Ha estat una Titan molt dura, molt autèntica”, valorava. “Els tres primers dies va fer molta calor, amb temperatures de més de 40 graus.” Lídia Puyals, de la Pobla de Segur i resident a la Seu, del Tamayo Team, va acabar novena en elit femenina i onzena en la general femenina.

SEGRE.COM