Red Flavors organitza la #GastroKhanaLesAspres, una gimcana gastronòmica a la Fira de les Aspres del Montsec d’Os de Balaguer

04/12/2019

Els participants a la GastroKhana hauran de resoldre una sèrie de reptes gastronòmics a base de pistes i s’emportaran un premi en productes valorat el 60€

L’agència de comunicació gastronòmica Red Flavors organitza el proper dissabte 7 de desembre la #GastroKhanaLesAspres, una gimcana gastronòmica en el marc de la X edició de la Fira de Les Aspres - Fira de la Suca d’Os de Balaguer. 

La gimcana està adreçada a grups de com a màxim 8 persones de totes les edats, especialment públic familiar i tindrà lloc de les 10.00 a les 12.30 h. Els participants hauran de seguir un joc de pistes que consistiran en superar diferents reptes gastronòmics. Qui els superi podrà guanyar una cistella de productes agroalimentaris de proximitat valorada en 60€ i tots els participants rebran un detall. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament i les places són limitades. 

A la gimcana hi participen un total d’onze productors: Xarcuteria Ana, El Molí de Tartareu, El Molí del Pau, Forns Goar, Alemany, Freixes Solà, Cafè bar Cal Ros, Monestir de les Avellanes, Tu i Lleida, Brebel i Masia Sinyó.

Infolleida