Retorn a l’escola sense transport escolar 

11/01/2021

Davant l’episodi de nevades de les darreres hores i la baixada de temperatures de la passada nit, diversos consells comarcals han suspès les rutes de transport escolar. A la Noguera, per exemple, aquesta mesura a afectat un total de 579 alumnes de 18 rutes

Un dilluns normal de retorn a l’escola les parades d’autobusos estarien plenes d’infants per agafar el transport escolar que els traslladés fins al seu centre. Avui, però, la imatge era ben diferent. I esque a causa de l'episodi de nevades de les darreres hores i la baixada de temperatures d’aquesta passada nit, els consells comarcals de la Noguera, el Segrià i les Garrigues han suspès totes les rutes de transport escolar. A la Noguera, aquesta mesura afecta un total de 579 alumnes de 18 rutes que estudien a centres de la comarca. 

 

Però el transport escolar no ha estat l’únic que s’ha aturat a les comarques de Ponent on, aquest dilluns, tampoc han pogut obrir tres centres educatius, l’Escola Francesc Feliu d’Aitona amb 239 alumnes, al Segrià, i les escoles Vall Major de Bovera, amb 13 alumnes, i la Mare de Déu de Montserrat de l’Albagés, amb 22 alumnes, a les Garrigues.

Ariadna Sánchez