Ribelles vol recuperar el seu Castell

03/02/2021

Veïns i veïnes de Ribelles s’han unit en associació per tal de recuperar l’antic Castell de la vila, que ara es troba en ruïnes. Des del municipi mantenen molts records del monument, que fou declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, i és per això que no volen que desaparegui 

Aconseguir la implicació de les administracions en les tasques de rehabilitació de l’antic Castell de Ribelles, aquest és l’objectiu de la nova associació creada per veïns i veïnes d’aquest municipi. I esque Ribelles ha vist com el past dels anys ha afectat greument el castell, ara en ruïnes, un monument declarat com a Bé Cultural d’Interès Nacional. 

 

També des del consistori de la vila s’hi han implicat, tot i que apunten que, al tractar-se d’un municipi petit, l’ajuntament no té prous fons per fer-se càrrec d’una actuació d’aquestes característiques.

 

Així doncs, aquesta associació, que lamenta que no s’hagi actuat abans per preservar aquest patrimoni, pretén lluitar per tal que el monument, del qual tenen molts records, no desaparegui.

Ariadna Sánchez