Salva Cambray serà el nou entrenador del CF Balaguer

07/06/2019

A Cambray l’acompanyarà Manolo Bademunt ex jugador de Lleida i Balaguer entre d’altres equips

El fins ara entrenador de l’AT. Castellserà, Salva Cambray, serà l’entrenador del CF Balaguer la temporada 2019-2020. L’entrenador lleidatà arriba acompanyat per Manolo Bademunt que desenvoluparà les tasques de segon entrenador.


Segons la direcció esportiva, la clau de l’arribada de Cambray al cub de la Noguera és el seu coneixement de la segona catalana i la dilatada experiència en el món del futbol.
Cambray ha entrenat a equips com el Benabarre i el Binéfar entre d’altres. També ha format part de diversos equips de la província de Lleida en les seves categories de base
com At.Segre, Bordeta o FIF Lleida. Cambray, ha estat entrenador de les categories inferiors de la Federació Catalana. Destaca el títol Campió d’Espanya de seleccions assolit l’any 2013 amb la selecció catalana sub17.


Abans de l’arribada i la seva presentació oficial amb el club, el nou entrenador s’ha mostrat il·lusionat amb aquest nou repte i entusiasmat amb les noves directrius del projecte balaguerí comandat pel nou director general del club Xavier Gabernet.
Infolleida