San Miguel amenitzarà la Transsegre de Balaguer amb maridatges amb cervesa i activitats participatives

12/07/2018

Com a novetat d’enguany, els participants de la festa aquàtica gaudiran de l’experiència ‘Tap Station’, en la qual podran provar cerveses inspirades en ciutats d’arreu del món

Els tastos de cervesa combinats amb diferents tapes seran una de les activitats centrals que la cervesera San Miguel realitzarà a la Transsegre 2018. Durant la celebració de la festa aquàtica, que es durà a terme entre el divendres 13 i el diumenge 15 de juliol a Balaguer, es faran tres tastos guiats de cervesa de 20 minuts per 30 persones, que es maridaran amb diferents tapes. Aquesta activitat es desenvoluparà el diumenge 15 de juliol entre les 11 i les 14 hores a l’espai San Miguel, situat al Parc de la Transsegre de Balaguer.

Als tastos, es maridaran San Miguel 1516 amb encurtits, San Miguel Manila amb sushi, San Miguel Selecta amb hamburguesa i Mahou barrica bourbon amb ‘tarta de Santiago”.

Enguany, com a novetat, durant els tres dies de la Transsegre, a l’esplanada d’arribada s’instal·larà el ‘Tap Station’, que permetrà tastar cerveses inspirades en ciutats d’arreu del món. San Miguel Tap Station és una proposta adreçada als cervesers més inquiets que vol convertir-se en un viatge a través dels sentits on es podran degustar i descobrir noves i úniques ofertes cerveseres.

Els participants es podran trobar varietats de cerveses inspirades en diferents ciutats del món: Hong Kong, Munich, Bruges, Dorchester, a part de les propostes clàssiques de la marca. Totes elles tenen característiques molt diferents d'amargor, olor i grau alcohòlic.

A més dels tastos i maridatges, San Miguel permetrà aconseguir premis només per consumir una cervesa, jugant a la ruleta. A les activitats de nit, durant els concerts, els participants a la Transsegre podran fer-se una fotografia amb el marc de San Miguel com a record de la Transsegre. San Miguel també instal·larà una carpa a la sortida de la cursa aquàtica per obsequiar tots els participants amb diversos regals.

San Miguel és el patrocinador principal de la Transsegre, atesa la vinculació de la marca amb Lleida, que es remunta al 1957. La fàbrica lleidatana és un dels seus centres de producció més importants de l’Estat i la que exporta a més països arreu del món. Va ser l’aigua del riu Segre el motiu pel qual San Miguel instal·là la seva primera fàbrica de l’Estat espanyol a Lleida, que s’inaugurava l’11 de maig d’aquell any, coincidint amb Sant Anastasi i per tant, amb la Festa Major de la ciutat. Justament l’aigua del riu Segre és de fet, la principal protagonista de la Transsegre.


Infolleida