Sancho Ayala i Elisa Lladós, guanyadors de la Cursa del Sucre de Menàrguens

18/03/2019

Pol Fernández i Mònica Martínez s’han imposat a la prova de 5 kilòmetres, en una jornada que era puntuable per a la Lliga Ponent

Sancho Ayala i Elisa Lladós han estat els brillants guanyadors de la Cursa del Sucre de Menàrguens. La vuitena edició d’aquesta prova ha aplegat uns 350 participants entre totes les seves propostes: una caminada popular de 7 kilòmetres amb prop d’un centenar de participants, curses infantils (70) i les dos curses atlètiques, sobre 10 i 5 kilòmetres, totes dos puntuables per a la Lliga Ponent i amb 200 inscrits (el màxim establert).

A la distància llarga, Sancho Ayala (Fondistes Solsonès) ha estat el vencedor masculí amb 35.00, seguit de César Mur (Elretodecorrer.com-Biofrutal Sport), segon amb 36.41, i de Josep A. Gardeñes (Xafatolls), tercer amb 36.37. En dones, la més ràpida ha estat Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) amb 43.39, pel davant de Núria Sus (AE Ekke), segona amb 46.47, i de Marta Lasheras (CA Oroel Jaca), tercer amb 36.57.

Pel que fa als 5 kilòmetres, Pol Fernández (Hinaco Monzón) s’ha imposat en homes amb un temps de 16.49, seguit de Sergi Nunes (Runners Balaguer), segon amb 18.18, i de Malick Diakite (Esports Truga), tercer amb 18.35. En dones, els dos primers llocs han estat per al Clos Pons Thai Runners, amb Mònica Martínez primera amb 20.17 i Antònia Argilés segona amb 22.33. El podi l’ha completat Cecília Coromina (Esports Truga), tercer amb 22.48.

Les dos curses tenien en comú el punt de sortida i arribada, ubica al davant de l'escola Joan Ros Porta de Menàrguens, i un recorregut mixt que alternava asfalt i terra, tot plegat dins una jornada esportiva de caire familiar que també ha tingut la seva vessant solidària, ja que una part dels diners recollits s’han donat a l'Associació Estel.

Els corredors han gaudit d’avituallaments, zona habilitada d'aparcament i servei de guarda-roba, a més de rebre una bossa amb diferents obsequis i un entrepà acabat de fer, beguda i cervesa artesana.

Infolleida