Sopar commemoratiu del 60è aniversari de la Cooperativa d’Artesa de Segre

26/03/2019

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha assistit aquest dissabte al vespre al sopar commemoratiu del 60è aniversari de la Cooperativa d’Artesa de Segre.

Perelló, que ha arribat acompanyada d’Eloi Bergós, vicepresident quart de la Diputació, ha estat rebuda al Poliesportiu d’Artesa de Segre per Joan Serra, president de la Cooperativa; Mingo Sabanés, alcalde d’Artesa de Segre; Josep Soldevila, gerent de la Cooperativa; Sònia Valero, vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera; i per conseller comarcal Josep M. Farré, a més del Consell Rector de la Cooperativa d’Artesa de Segre. Perelló ha estat l’encarregada de tancar un sopar celebrat en una carpa annexa al Poliesportiu i en què també hi han intervingut Joan Serra i Josep Soldevila.

La Cooperativa d’Artesa de Segre es va fundar l’any 1958 amb 82 socis, i inicialment va centrar la seva activitat en el sector oleícola. En l’actualitat té prop de 500 socis i 700 col·laboradors, principalment de la Noguera, el Pallars Jussà, la Segarra, l’Urgell i l’Alt Urgell, diversificant la seva activitat en la producció de pinsos i en nous sectors, com per exemple l’ecològic, esdevenint tot un referent que ha acompanyat i potenciat el desenvolupament agrari i ramader de la comarca.

Infolleida