Tancats els accessos als boscos de La Baronia de Rialb

22/07/2021

L’alt risc d’incendis ha portat als Agents Rurals a tancar els diferents accessos als boscos de La Baronia de Rialb, un espai molt visitat i d’alt risc en cas d’incendi. Per tal de tenir un millor control, els Agents Rurals han incorporat un dron que els permet controlar l’espai desde l’aire 

L’alt risc d’incendis ha portat a tancar els accessos a diversos espais naturals. Un d’ells és a la Baronia de Rialb, on ha quedat restiringit l’accés a la zona del Forat de Buli, un espai molt visitants els darrers anys i on s’hi acumulen centenars de cotxes en dies puntuals. D’aquesta manera, es vol evitar l’accès i garantir la seguretat en cas d’incendi. 

 

Per tal de controlar millor els accessos i evitar el pas de vianants, els Agents Rurals han incorporat un dron que els permet controlar des de l’aire aquests espais.

 

Cal tenir en compte que, a partir del proper dimarts, el pàrquing d'accés a aquest espai natural de la Baronia de Rialb serà de pagament, una mesura que s’implementarà per tal de tenir un millor control dels visitants que es desplacen fins aquesta zona.

Ariadna Sanchez Ber