Térmens instal·la càmeres de videovigilància a les illes de contenidors 

03/03/2021

Amb les noves càmeres, l’Ajuntament de Térmens pretén posar fi als actes incívics, com la dipositació de determinats objectes fora dels contenidors, així com promoure una millor gestió dels residus. A més a més, i per tal de reduir l’impacte visual, s’han instal·lat tanques de fusta a les illes de contenidors 

Amb l’objectiu d’acabar amb els actes incívics i promoure una millors gestió dels residus, l’Ajuntament de Térmens ha instal·lat càmeres de videovigilància a les illes de contenidors del municipi. Amb aquestes, es pretén evitar que determinats objectes, com mobles o electrodomèstics, siguin llençats fora dels contenidors, un episodi que es dóna de forma reiterada. Així, els contenidors més afectats per aquests actes incívics són els situats a les entrades de la vila, amb més trànsit de vehicles de pas.

 

D’altra banda, l’ajuntament ha col·locat, també, un tancat de fusta a les illes de contenidors per tal de reduir el seu impacte visual. Els tancaments, de fusta de pi, han suposat una inversió d’uns 8.000 euros. 

Ariadna Sánchez