Térmens recupera patrimoni per promoure el turisme

02/08/2022

Amb l'objectiu de posar en valor el patrimoni cultural i natural, aquest mes s’han iniciat les obres per recuperar el patrimoni natural del riu Segre a Térmens. Les obres formen part del projecte Paisatges de Ponent, i preveu, entre d’altres actuacions, la intervenció arqueològica a l’antiga sèquia del Molí del Comanador 

Recuperar el patrimoni natural del riu Segre al seu pas per Térmens, aquest és el principal objectiu de les diferents actuacions que s’han iniciat aquest mes en aquesta vila de la Noguera. Una d’aquestes actuacions, és la intervenció arqueològica a l’antiga sèquia del Molí del Comanador, construïda al segle XVI, així com l’adequació del jaciment per tal de fer-lo accessible. 

 

Per altra banda, també es durà a terme l’adequació del Parc del Riu, per tal de fer-lo transitable, tant per vianants com per bicicletes. 

 

Les diferents actuacions, incloses al projecte Paisatges de Ponent, compten amb un import d’adjudicació de més de 60.000 euros, finançats per la Diputació de Lleida, el mateix ajuntament i fons FEDER.

Ariadna Sanchez Ber