Térmens reparteix flors en el marc de Viles Florides

21/05/2020

La vila ja es va sumar al projecte Viles Florides l’any passat, quan va repartir més de 1.500 flors. Enguany han estat prop de 2.000 les que s’han repartit per les cases del municipi 

En el marc del projecte Viles Florides, l’Ajuntament de Térmens ha repartit als veïns i veïnes, que així ho han sol·licitat, una planta. Ja és el segon any que aquest municipi forma part d’aquest projecte, una iniciativa molt ben rebuda per part del veïnat. L’any passat van ser més de 1.500 flors les que es van repartir i, enguany han estat prop de 2.000. 

 

Les flors que s’han repartit han estat les petúnies, el mateix tipus de flor que l’any passat i que els veïns i veïnes han considerat que són les que més vesteixen els balcons. 

 

El projecte Viles Florides pretén posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Ariadna Sánchez