Territori i Sostenibilitat impulsa el projecte de millora del ferm i ordenació d'accessos a la travessera de la C-13 a Térmens

16/06/2020

Es licita la redacció del projecte constructiu d’una actuació que abastarà un quilòmetre de la carretera i comptarà amb un pressupost estimat d’1 MEUR

El Departament de Territori i Sostenibilitat té en licitació la redacció del projecte constructiu per a definir les actuacions necessàries per a la millora del ferm i la reordenació d’accessos de la C-13 al seu pas per Térmens (Noguera). Aquesta actuació permetrà millorar la seguretat viària i la mobilitat a l’entorn de la travessera.

 

El projecte abasta un tram d’un quilòmetre de la C-13 i inclourà la millora del paviment i l’ordenació dels dos marges de la travessera. En aquest sentit, analitzarà la reordenació de dues cruïlles, la de la carretera de Bellvís (LV-9225) i la del camí del camp de futbol i de  la Cooperativa. Finalment, el projecte contemplarà les tasques de senyalització horitzontal i vertical.

La redacció del projecte constructiu es licita per un import de 61.000 euros i un termini de sis mesos. L’obra comportarà una inversió que s’ha estimat en 1 MEUR.

Infolleida